Sponsor Bağlantılar

Sayaç

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Şeref Meselesi Dizisi Konusu

Sponsorlu Bağlantı
Kanal D ekranlarında yakında başlayacak durumda olan  " Şeref Meselesi " dizisi ile ilgili en fazla sorulan sorulardan birisi durumda olan dizimizin konusu ile ilgili sizleri bilgilendireceğiz. Bilhassa biz  " Şeref Meselesi Dizisi" fan sitesi olarak bütün internet üstünde gördüğümüz bütün sualleri bu başlık altından paylaşacağımızı size ifade etmek talep ediyoruz. Dizimiz Kanal D ekranlarında reyting rekorları kırabilecek tek dizi olacağını siz kımetli izleyicilerimize ifade etmek istiyoruz. Dizimiz bilhassa oyuncu kadrosu ve muhteşem oyuncu kadrosu ile sosyal ağ sitelerinde ve fan sitelerinde en fazla heyecan edilen dizilerden biri meydana geldiğini sizlerek ifade etmek isteriz. bu sırada  " Şeref Meselesi Dizisi Konusu" ile ilgili size güncel olarak bütün verileri paylaşacağımızı bildirmek isteriz.

Lafı pek uzatmadan dizimizin konusu ile ilgili size kısacası özetlemek istiyoruz. Yiğit (Kerem Bürsin) ve Talimat (Şükrü Özyıldız) 2 kardeştir.Oyuncumuz Kerem Bürsin başka bir deyişle Yiğit kızlar tarafından çok beğenilen ve dışadönük tek genç meydana gelmesine karşın kardeşi Şükrü Özyıldız başka bir deyişle Talimat harici görünüşüne çok ehemmiyet vermeyen fazladan aklına ve zekasına ehemmiyet verici karakterdir.Bu 2 kardeş ters karakterler olsalar da bu 2 kardeş birbirlerine çok bağlılardır. Ancak bu 2 kardeşlerin başlarına berbat olaylar ciro .İlk olarak dedelerini kaybeden bu kardeşler ilerleyen zamanlar içinde babalarını da kaybederler.

Sürükleyici tek hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosu ile ekranların heyecan konusu durumda olan dizisi  " Şeref Meselesi" yakında Kanal D ekranlarında. Bununla Birlikte bizlere bu harika dizimiz ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder